-
Miyabi Miyabi 6000MCT Sujihiki filékniv 24 cm
1999 kr (3399 kr)
Läs mer här
Miyabi Miyabi 6000MCT Sujihiki filékniv 24 cm
-
Miyabi Miyabi 5000MCT Sujihiki filékniv 24 cm
1994 kr (2899 kr)
Läs mer här
Miyabi Miyabi 5000MCT Sujihiki filékniv 24 cm
-
Miyabi Miyabi 5000MCD Sujihiki filékniv 24 cm
3300 kr (4899 kr)
Läs mer här
Miyabi Miyabi 5000MCD Sujihiki filékniv 24 cm
-
Miyabi - Birch 5000 MCD Chutoh Filé/Köttkniv 16 cm
2309 kr (3849 kr)
Läs mer här
Chutoh är en mindre filékniv på 16 cm som kan använda till att både skära grönsaker, putsa kött, skära kött eller filea fisk. Miyabi Birch serien har en kärna av MC63 Micro Carbide pulverstål, CRYODUR®, som i själva verket är förädlat SG2 stål härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC. Bladet är täckt med rostfritt stål i vacker floristisk damaskdesign. Slipvinkel är 19°, eggen är slipad enligt Honbazuke metoden och handtaget är traditionellt D-format och gjort av masurbjörk från finska Lappland. Alla Miyabi knivar är tillverkade i Seki, Japan, med urgamla japanska traditionella metoder och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med en raffinerad skönhet, finess och kvalitét som dessutom lämnar en livstidgaranti på material och produktionsfel.
-
Miyabi - Sujihiki Filékniv 24 cm
2899 kr
Läs mer här
Sujihiki kniven från Miyabi serien Mizu5000MCT är en tranchér och filékniv. Den här underbara kniven med otrolig skärpa och hög kvalité är utmärkt att använda till både att filea fisk och putsa eller skära tunna skivor kött. Det tunna bladet har en längd på 24 cm vilket gör att den enkelt skär igenom allt från fisk till kött. Den här kniven använder du med lätthet och kommer göra din matlagning till ett nöje. Kniven har en kärna av förädlat SG-2 stål, hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som härdas ytterligare en gång för att uppnå en hårdhet på 63 HRC. En kniv med utmärkt hårdhet och hållbarhet. Stålkärnan är omgärdat av två lager hamrat Tsuchime rostfritt stål som ger bladet dess speciella och vackra mönster. Bladet är sedan slipat enligt Honbazuke metoden vilket innebär att det slipas för hand i tre steg som ökar skärpan för varje steg och ger en sylvass egg. Det klassiska D-formade handtaget är tillverkat i Micarta och kniven balanseras ut genom metallocket på handtagets ände. Kniven är tillverkad i Seki, Japan av skickliga hantverkare. Diskas för hand och torkas direkt av med torr handduk.
-
Miyabi - Birch 5000 MCD Sujihiki Filékniv 24 cm
4899 kr
Läs mer här
Sujihiki är en tranchér- eller filékniv med 24 cm långt blad. Den behändiga storleken och knivens längd gör att den går att använda till många olika saker, En längre filékniv med sylvass skärpa och flexibilitet som fungerar både till att filéa eller bena ur fisk, putsa och skära tunna skivor av kött. Modellen är en större variant av filékniv och det tunna knivbladet gör att kniven enkelt glider igenom det du skär.Miyabi Birch serien har en kärna av MC63 Micro Carbide pulverstål, CRYODUR®, som i själva verket är förädlat SG2 stål härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC. Bladet är täckt med rostfritt stål i vacker floristisk damaskdesign. Slipvinkel är 19°, eggen är slipad enligt Honbazuke metoden och handtaget är traditionellt D-format och gjort av masurbjörk från finska Lappland. Alla Miyabi knivar är tillverkade i Seki, Japan, med urgamla japanska traditionella metoder och modern tysk ingenjörs- och fabrikstradition. Miyabi ger dig exceptionellt vassa knivar med en raffinerad skönhet, finess och kvalitét som dessutom lämnar en livstidgaranti på material och produktionsfel.