Satake filéknivar

Populärt inom Satake filéknivar

  • Satake Houcho Sashimi Filékniv Magnoliahandtag 21 cm

    Satake Houcho Sashimi Filékniv Magnoliahandtag 21 cm
    Sashimikniven är typiskt japansk. Bladet är enkelslipat för maximal skärpa när fisk och kött ska skivas med precision. Med denna kniv skivas det mesta med ett enda snitt. Allt för att bevara köttets själ enligt japansk tradition. Material: Hi Carbon SteelBladlängd: 21 cmSlipvinkel 15 graderHandtag i magnoliaträSlipas med sten eller keramiskt bryne
  • Satake Houcho Filékniv

    Satake Houcho Filékniv
    Tillaga en läcker fisk eller ordna en läcker sushi med sashimi med hjälp av denna filékniv från japanska Satake. Kniven är en del av Houcho-serien och har därför också ett ergonomiskt handtag av mangoliaträ. Det enhetliga bladet erbjuder maximal skärpa och precision, vilket är perfekt för när du ska skära fisk och kött.Med denna kniv räcker det med ett enkelt snitt så har du nyskuren sashimi. Bladet är tillverkat i rostfritt stål av hög kvalitet och skärpan bevaras bäst när du använder en slipsten eller ett keramisktbryne.
  • Satake - Houcho Sashimikniv 21 cm

    Satake - Houcho Sashimikniv 21 cm
    Houcho är det japanska ordet för kniv och har fått namnge Satakes mest populära serie av knivar. Denna sashimikniv har en snygg design som på ett harmoniskt sätt kombinerar de japanska och skandinaviska stilspråken. Knivbladet är gjord av mycket högkvalitativt stål, knivens handtag är tillverkat i slitstarkt och vattentåligt magnoliaträ och det skyddande bolstret är gjort i svart plast vilket ger en vacker kontrast till det ljusa handtaget. Tack vare magnoliaträets motståndskraft mot vatten kan du enkelt skölja av kniven efter användning och om du följer skötselråden kommer du kunna använda kniven i många år framöver.
  • Satake Satake No Vac köttkniv 21 cm

    Satake Satake No Vac köttkniv 21 cm
    Satake Satake No Vac köttkniv 21 cm

Fler tips på Satake filéknivar

  • Satake - Houcho Filékniv 17 cm

    Satake - Houcho Filékniv 17 cm
    Houcho är det japanska ordet för kniv och har fått namnge Satakes mest populära serie av knivar. Denna filékniv har en vacker design som på ett harmoniskt sätt kombinerar de japanska och skandinaviska stilspråken.Knivbladet är gjort av mycket högkvalitativt stål, handtaget är tillverkat i slitstarkt och vattentåligt magnoliaträ och det skyddande bolstret är gjort i svart plast vilket ger en vacker kontrast till det ljusa handtaget. Tack vare magnoliaträets motståndskraft mot vatten kan du enkelt skölja av kniven efter användning och om du följer skötselråden kommer du kunna använda din nya filékniv i många år framöver.
  • Satake Satake Houcho filékniv 21 cm

    Satake Satake Houcho filékniv 21 cm
    Satake Satake Houcho filékniv 21 cm
  • Satake - Houcho Köttkniv 17 cm Stål/Magnoliaträ

    Satake - Houcho Köttkniv 17 cm Stål/Magnoliaträ
    En stilren och allround köttkniv från Satake.Denna Satake Houcho Köttkniv har ett 17 cm långt blad tillverkat av högkvalitativt rostfritt kolstål. Houcho betyder kniv på japanska och denna typ av knivar är väldigt vanliga i japanska hushåll. Den japanska kockkniven skär, hackar och skivar kött, grönsaker och andra råvaror för din matlagning med högsta precision. Allroundkniven har ett handtag som är tillverkat av magnoliaträ vilket gör att du får ett väldigt skönt grepp om kniven. Dessutom gör bladets design det enkelt att hacka och skiva utan att du slår knogarna i skärbrädan.Satake Houcho Köttkniv 17 cm är förutom att den med sitt vassa blad gör matlagningen enkel även vass i sin design då det är en väldigt vacker och stilren kökskniv!Dessutom gör bladets design det enkelt att hacka och skiva utan att du slår knogarna i skärbrädan.Satake Houcho Köttkniv 17 cm är förutom att den med sitt vassa blad gör matlagningen enkel även vass i sin design då det är en väldigt vacker kökskniv!
  • Satake Houcho Filekniv 17 cm

    Satake Houcho Filekniv 17 cm
    Den här japanska filékniven är bra till precisionsarbetet som krävs när en fisk ska filéeas. Bladet är mycket flexibelt vilket underlättar filéeandet.Material: Hi Carbon SteelBladlängd: 17 cmSlipvinkel 15 graderHandtag i magnoliaträ Artikelnummer: SVK015
  • Satake Satake Houcho Flexibel fileékniv 17 cm

    Satake Satake Houcho Flexibel fileékniv 17 cm
    Satake Satake Houcho Flexibel fileékniv 17 cm
  • Satake Satake Ame kiritsuke 23 cm

    Satake Satake Ame kiritsuke 23 cm
    Satake Satake Ame kiritsuke 23 cm
  • Satake - Kuro Mori med Saia/fodral 19,5 cm Rostfri

    Satake - Kuro Mori med Saia/fodral 19,5 cm Rostfri
    Kuro Mori med Saia/fodral 19,5 cm från Satake är en riktigt kraftfull hjälpreda både i köket, i skogen vid campingplatsen och grillen. Den tillhörande saian med Satake Outdoor-logo sitter perfekt i bältet och har en låsning för att hålla kniven säkert på plats.Ett grovt hamrad kniv med ett blad av 5CR15MOV-stål (också benämnt 1.4116-stål) som är processat åtta gånger vilket ger extra skärpa och en hårdhet på 54-56 HRC. Det långa handtaget av bränt trä med bolster och skaftände av 18/8-stål ger perfekt grepp, balans och stabilitet. Serien Kuro är en kollektion knivar med extrem attityd och hårt stål. Den hammarbankade bladsidan slutar i vacker damaskusstål vid skäreggens början och gör inte bara dessa knivar vackra och råa. Den ojämna ytan motverkar även till stor del vakuum mellan råvara och blad, vilket gör att kniven smidigt glider igenom alla råvaror. Kärnstålet går att slipa väldigt tunt, vilket gör att kniven får en rakbladsvass skäregg som håller länge.En vass egg ger godare och nyttigare mat. Finare snittyta hjälper till att förhindra råvaran att tappa färg, smak, saft och spänst vid tillagning. Dessutom gör en vass egg att skurna råvaror håller längre och inte tar smak av annat i kylskåpet.