Miyabi knivset

Köp flera bra knivar i ett Miyabi knivset som ger dig total kontroll i köket. Miyabis knivpaket består av två till tre kockknivar av hög kvalitet.

Populärt inom Miyabi knivset

  • Miyabi 5000FCD RAW knivset, Gyutoh 20 cm & Shotoh 11 cm

    Miyabi 5000FCD RAW knivset, Gyutoh 20 cm & Shotoh 11 cm
    Miyabi är kända för deras japanska knivar i toppkvalité. Med 5000FCD Shotoh örtkniv får du en 11 cm lång kniv som med lätthet hjälper dig hacka dina örter med precision. Gyutoh kockkniv är 20 cm lång och ger dig en kniv med otrolig hårdhet och hållbarhet.Knivarna från Miyabi har ett stort, vackert skaft i pakkaträ och kniven är inspirerad av det vackra japanska konstverket vågen, vilket tydligt syns i utformningen. En elegant design som går hand i hand med knivens prestanda. Raw har en kärna av hårt FC61 Micro Carbide pulverstål. Täckt med 48 lager rostfritt stål i vacker och tydlig damaskdesign. Här får du ett set som gör det möjligt att klara av alla uppgifter i köket utan besvär eller problem.
  • Miyabi 5000MCD BLACK 2-dels knivset

    Miyabi 5000MCD BLACK 2-dels knivset
    Med 5000MCD setet får du unika knivarna tillverkade i hållbart damaskus-stål. Skaftet är tillverkat i svart ask och har en traditionell D-form som ger dig ett behagligt och ergonomiskt grepp. Setet innehåller en Gyutoh 20 cm kniv och en Shotoh 13 cm kniv. Detta är ett set som ger dig allt som behövs för vardagens uppgifter. De otroligt skarpa, hållbara och eleganta knivbladen skär och filéar med precision. Ett set du utan tvivel kommer att älska. Kniven är tillverkad av 133-lagers stål som behandlats med CRYODUR-ishärdningsprocessen, vilket ger kniven ultimat hållbarhet samtidigt som den skyddas mot korrosion. Stålets hårdhet är 67 rockwell.
  • Miyabi Mizu 5000MCT Knivset 2 delar

    Miyabi Mizu 5000MCT Knivset 2 delar
    Detta perfekta knivset från Miyabi, som består av 2 delar: en Gyutoh kockkniv 20 cm. som är perfekt för att hacka, snitta och skära, och en Shotoh örtkniv 9 cm, som är särskilt anpassad till mindre frukt och grönsaker. Båda knivarna har ett ergonomiskt handtag av micarta som ligger stabilt i handen när du skär.Knivbladen har en kärna av hårt MC63 mikrokarbid pulverstål, som är CRYODUR® härdat till en hårdhet på cirka 63 HRC omgivet av 2 lager Tsuchime hamrat rostfritt stål. Detta resulterar i en kniv som har ett elegant utseende, är hållbar och du slipper att råvarorna fastnar på bladet. Knivarna från Miyabi är av högsta kvalitet och tillverkas i Seki, Japan. Dessutom kommer det med livstidsgaranti på material och produktionsfel.
  • Miyabi 5000MCD BIRCH 2-dels knivset

    Miyabi 5000MCD BIRCH 2-dels knivset
    Upplev en otroliga skärpa med japanska knivar från Miyabi!Med Miyabi Birch 2-delsset klarar du uppgifterna i köket galant. När du skär, hackar eller filéar gör du det helt utan problem. Knivsetet innehåller en Gyutoh 20 cm kockkniv och en Shoroh 13 cm ört- eller universalkniv. Skaftet på Birch-knivarna är tillverkat i Masur-björk och format i en klassisk japansk D-form, vilket gör att knivarna ligger bekvämt och stabilt i handen.

Fler tips på Miyabi knivset

  • Miyabi 6000MCT 2-dels knivset

    Miyabi 6000MCT 2-dels knivset
    6000MCT-knivarna påvisar elegans, kvalité och effektivitet. De japanska knivarna från Miyabi är utvecklade för att ge dig full kontroll när du ska skära upp och hacka olika ingredienser. Setet innehåller en Shotoh 13 cm örtkniv som är ett nöje att arbeta med. Örtkniven har en otrolig skärpa och hårdhet, vilket gör att bladet kan skära med precision och lätthet. Gyutoh 20 cm kockkniv passar utmärkt när du ska skära upp kött, fisk och grönsaker med samma goda kvalité, skärpa och hårdhet. Med dessa knivar är du alltid förberedd i köket.Skaftet är tillverkat i pakkaträ och designat med en unik D-form, vilket ger ett enastående bra och stabilt grepp.
  • Miyabi Artisan 6000 MCT Knivset 3 delar

    Miyabi Artisan 6000 MCT Knivset 3 delar
    Det perfekta knivsetet till dig som är på jakt efter hög kvalitet och skärpa i toppklass. De stilrena knivarna från Miyabi Artisan 6000 MCT-serien har en kärna av raffinerat SG2 hårt MC63 pulverstål, medan CRYODUR®-bladet är härdat och bidrar till riktigt god skärpa, korrosionsbeständighet och optimal bladflexibilitet. Bladet har dessutom en hårdhet på 63 HRC täckt med två lager hamrat rostfritt stål, vilket ger knivarna ett elegant och stilfullt utseende.Utöver detta är det ergonomiska handtaget tillverkat i pakkaträ som ligger bekvämt i handen. Med detta knivset får du livstidsgaranti på material och produktionsfel. Knivarna tillverkas i Seki i Japan och setet innehåller en Gyutoh kockkniv 20 cm, en Shotoh grönsakskniv 13 cm och en Shotoh grönsakskniv 9 cm.
  • Miyabi - Mizu 5000MCT Knivset 2 delar

    Miyabi - Mizu 5000MCT Knivset 2 delar
    Ett set om 2 fantastiska knivar från Miyabis serie Mizu5000MCT. Med dessa högkvalitativa och vackra knivar kommer allt från att skära kött till att hacka vitlök bli ett nöje. Knivarna är handgjorda och tillverkade i Seki, Japan.Gyutoh kniven har en bladlängd på 20 cm och kan sägas motsvara den västerländska kockkniven. En allround kniv du kan använda till alla sorters möjliga råvaror. Bladlängden förhindrar att knogarna slår i skärbrädan och underlättar arbetet i köket. Shotoh kniven har ett blad på 9 cm och liknar kockkniven men låter dig arbeta mer exakt och preciserat i köket. En Shotoh kniv är utmärkt att använda till att skala och hacka frukter och grönsaker med. Knivbladen har en kärna av förädlat SG-2 stål och stenhårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är omgett av två lager Tsuchime rostfritt stål vilket ger bladet sitt läckra mönster. Bladet är handslipat enligt Honbazuke metoden vilket gör eggen enastående vass och kallas ”Katana Edge”. Metoden består av tre steg, där varje steg innebär ökad grad av skärpa. Kniven fulländas av handtaget i Micarta som har den traditionella japanska formen och ligger bekvämt i handen. Knivens balans kommer av metallocket på handtagets ände. Du tar hand om dessa ägodelar genom att diska de för hand och direkt efter torka av med torr handduk.
  • Miyabi - Raw 5000FCD Knivset 2 delar

    Miyabi - Raw 5000FCD Knivset 2 delar
    Två fantastiska Raw5000FCD knivar från Miyabi som kommer underlätta ditt skärande och låta dig skapa magi i köket. Setet består av två japanska knivar, en Shotoh och en Gyutoh av hög kvalité och svårslagen skärpa. Gyutoh kockkniv är idealisk att skära eller hacka alla sorters råvaror med och används med lätthet, en enastående allround kniv. Med Shotoh kniven skär du grönsaker, frukt och örter med precision och enkelhet. Knivarna är de ultimata verktygen till köket och två klara favoriterKnivarna har en kärna av FC61 (Micro Carbide) pulverstål och är omgärdat av 48 lager rostfritt stål som ger bladet dess fantastiska hårdhet. Det vackra mönstret på bladet är inspirerat av det japanska träsnittet ”Under vågen utanför Kanagawa” som går i linje hur kniven presterar vid användning. Bladet är handslipat enligt en traditionell tre-stegs metod kallad Honbazuke, varje steg ökar knivens skärpa. Handtaget är tillverkat i Mikarta och ger kniven dess fulländade eleganta utseende och bekvämlighet. Knivarna är gjorda i Seki, Japan av skickliga hantverkare.Ta hand om knivarna genom att diska de för hand och direkt efter torka av med torr handduk eller trasa.
  • Miyabi - Mizu 5000MCT Knivest 3 delar

    Miyabi - Mizu 5000MCT Knivest 3 delar
    En uppsättning med 3 knivar från Miyabis serie Mizu5000MCT av hög kvalité och med fantastiskt skärpa. Med denna vackra uppsättning knivar kommer underverk ske i köket, och allt från att skära kött till att hacka vitlök ett nöje. Knivarna är handgjorda och tillverkade i Seki, Japan.Gyutoh kniven har en bladlängd på 20 cm och är Japans motsvarighet på kockkniv. En kniv du kan använda till alla sorters råvaror och ett måste i varje kök – en allround kniv. Bladlängden förhindrar att knogarna slår i skärbrädan och underlättar arbetet i köket. Shotoh knivarna har en bladlängd på 13 cm, respektive 9 cm och är en mindre variant av en kockkniv som låter dig arbeta mer noggrant i köket. En Shotoh kniv är idealisk att använda när frukt, grönsaker eller mindre köttbitar ska skäras. Knivbladen har en kärna av förädlat SG-2 stål och stenhårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är omgett av två lager Tsuchime rostfritt stål vilket ger bladet sitt läckra mönster. Bladet är handslipat enligt Honbazuke metoden vilket gör eggen enastående vass och kallas ”Katana Edge”. Metoden består av tre steg, där varje steg innebär ökad grad av skärpa. Kniven fulländas av handtaget i Micarta som har den traditionella japanska formen och ligger bekvämt i handen. Knivens balans kommer av metallocket på handtagets ände. Du tar hand om dessa ägodelar genom att diska de för hand och direkt efter torka av med torr handduk. - Sylvass egg - Slitstarkt och hygieniskt handtag av Micarta - Hög kvalité
  • Miyabi Miyabi Birch 5000MCD knivset 2 delar Trä

    Miyabi Miyabi Birch 5000MCD knivset 2 delar Trä
    Miyabi Miyabi Birch 5000MCD knivset 2 delar Trä
  • Miyabi Miyabi Artisan 6000MCT knivset 3 delar Trä

    Miyabi Miyabi Artisan 6000MCT knivset 3 delar Trä
    Miyabi Miyabi Artisan 6000MCT knivset 3 delar Trä
  • Miyabi Miyabi Artisan 6000MCT knivset 2 delar Trä

    Miyabi Miyabi Artisan 6000MCT knivset 2 delar Trä
    Miyabi Miyabi Artisan 6000MCT knivset 2 delar Trä
  • Miyabi - Artisan 6000MCT Knivset 3 delar

    Miyabi - Artisan 6000MCT Knivset 3 delar
    Denna uppsättning med tre Artisan6000MCT knivar från Miyabi är det ultimata valet för dig som vill skapa magi i köket. Dessa tillverkas i Seki, Japan, av skickliga hantverkare och som enligt traditionella metoder skapar knivar med fantastisk kvalité och otrolig skärpa. Gyutoh kniven, Japans motsvarighet på vår kockkniv, är en kniv som tillåter dig att med lätthet skära igenom allt från fisk till grönsaker, en fantastisk allround kniv. Shotoh knivarna har en bladlängd på 13 cm respektive 9 cm och möjliggör större precision i skärandet av mindre råvaror, vilket inkluderar allt från små köttbitar till de minsta örterna.Bladen har en kärna av MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är täckt med två lager Tsuchime, hamrat rostfritt stål som ger bladet dess vackra och eleganta mönster. Den sylvassa eggen, kallad ”Katana Edge”, uppstår när bladet slipas för hand enligt den klassiska Honbazuke metoden. I denna tre-stegs metod ökar knivens skärpa för varje steg. Det bekväma och vackra handtaget är tillverkat av pakkawood och kompletterar detta hantverk. Ta hand om knivarna genom att diska de för hand och direkt efter torka av de med torr handduk eller trasa.
  • MIYABI 5000 MCD Knivset 2 Brun - NO_SIZE

    MIYABI 5000 MCD Knivset 2 Brun - NO_SIZE
    Detta vackra set består av en Gyutoh 20 cm och en Shotoh 13 cm. MIYABI 5000 MCD-serien är mycket imponerande på grund av sitt relativt tunna men stabila blad med en sann japansk knivprofil. Ägget har en total vinkel på ~19°, vilket ger det dubbelkantade Honbazuke-bladet otrolig skärpa så att du enkelt kan göraäven det finaste arbetet. Bladet består
  • Miyabi - Birch 5000MCD Knivset 2 delar

    Miyabi - Birch 5000MCD Knivset 2 delar
    Miyabi Birch 5000MCD Knivset i 2 delar, är en uppsättning med två japanska knivar från Miyabi i fantastisk kvalité och med en svårslagen skärpa. De här fina knivarna skär galant igenom allt från frukt till kött och gör arbetet i köket till både ett nöje och en upplevelse. Knivarna tillverkas i Seki, Japan, enligt traditionella metoder Uppsättningen består av en Gyutoh kockkniv med en bladlängd på 20 cm som du kan använda till de flesta råvaror, en allround kniv alla kök behöver. Knivens längd förhindrar att knogarna slår i skärbrädan när du använder den och gör hackningen eller skärningen smidigare. Den andra kniven är en Shotoh kniv med en bladlängd på 13 cm. En kniv perfekt att använda till mindre köttbitar, frukt eller örter. En mindre variant av kockkniven som tillåter mer precision. Knivbladen har en kärna av förädlat SG-2 stål och hårt MC63 (Micro carbide) pulverstål som är täckt med 100 lager rostfritt stål. Bladet är handslipat enligt den klassiska Honbazuke metoden vilken består av tre steg där varje steg ökar knivens skärpa och ger en sylvass egg. Det vackra mönstret på bladet i damask design kompletteras med ett handtag i Masurbjörk från finska Lappland som med den klassiska D-formen ligger otroligt bra i handen. Upplev en enastående hårdhet, skarphet och hållbarhet med dessa japanska knivar.Diska knivarna för hand och torka av de direkt efter med torr handduk eller trasa.
  • Miyabi - Artisan 6000MCT Knivar 2 delar

    Miyabi - Artisan 6000MCT Knivar 2 delar
    Miyabi Artisan 6000MCT Knivar i 2 delar, är det rätta valet för dig som söker knivar med hög kvalité och enastående skärpa. Med dessa knivar kan du skära och hacka allt från fisk till örter, utan krångel. Förvandlar matlagningen till en upplevelse och tillåter dig att åstadkomma mindre underverk. Uppsättningen består av en Shotoh kniv med en bladlängd på 13 cm som låter dig arbeta med mer exakthet. Med dess fantastiska skärpa och hårdhet skär du mindre råvaror med elegans och smidigt. Gyutoh, kockkniven, har en bladlängd på 20 cm och med dess vassa egg skär du med lätthet igenom alla olika sorters kött, fisk eller grönsaker. Kniven kan du använda till de flesta råvaror, en mångsidig kniv som kommer bli en favorit. Knivarna har en kärna av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål CRYODUR® som omgärdat av två lager hamrat rostfritt stål ger bladet sitt fantastiska mönster. Bladet är handslipat i en traditionell tre-stegs metod i vilken varje steg innebär ökad skärpa och ger kniven en egg som är sylvass. Den fulländade upplevelsen utgörs av det vackra och bekväma handtaget i Pakkawood. Knivarna är tillverkade i Seki, Japan av skickliga hantverkare.Diska knivarna för hand och torka av de direkt efter med torr handduk eller trasa.