Satake knivslip

Populärt inom Satake knivslip

  • Satake Shāpu knivslip

    Satake Shāpu knivslip
    Satake Shāpu knivslip är en innovativ, patenterad knivslip som ger dig professionella resultat hemma. Med två slipsteg – diamant för att forma om slitna knivar och keramik för att polera och finjustera – är den utformad för att hantera både japanska knivar med en slipvinkel på 15-18 grader och europeiska knivar med 20-23 grader. Slipen är utrustad med fjäderbelastade, roterande slipstavar som automatiskt anpassar sig till knivens egg. Den ergonomiska designen garanterar enkel och säker användning, oavsett din erfarenhetsnivå. Med Satake Shāpu får du skarpa knivar som håller länge, utan krångel.Knivslipen är enkel att underhålla och ger långvarig prestanda. Dess robusta konstruktion gör den lämplig för både professionella kockar och hemmakockar som söker en pålitlig lösning för att hålla sina knivar skarpa. Detta är en oumbärlig kökskamrat för dig som vill optimera din matlagning med sylvassa verktyg, snabbt och enkelt.
  • Satake Satake Shapu knivslip 14,2 cm Silver

    Satake Satake Shapu knivslip 14,2 cm Silver
    Satake Satake Shapu knivslip 14,2 cm Silver
  • Satake - Shapu knivslipare manuell

    Satake - Shapu knivslipare manuell
    Satake Shāpu är en innovativ och patenterad manuell knivslipare som ger optimala resultat för både japanska och europeiska knivar. Den är designad för att hantera knivar med en japansk egg på 15°-18° och europeisk egg på 20°-23°, och erbjuder precis slipning och polering anpassad efter knivens vinkel. Med fjäderbelastade, roterbara diamant- och keramiska slip- och polerstavar justerar Satake Shāpu sig automatiskt efter knivbladet, tack vare den smarta Self Adjusting Function (SAF). Diamantbelagda slipstavar formar och slipar slöa knivar, medan de keramiska stavarna underhåller och polerar kniven till optimal skärpa. Innan du börjar slipningen är det viktigt att notera vilken slipvinkel kniven har.För slöa knivar börjar du med diamantsidan för att forma eggen, men använd endast denna sida när kniven är så slö att keramiska stavar inte längre ger önskat resultat. För dagligt underhåll rekommenderas det att endast använda de keramiska stavarna för att bryna och polera knivens egg. Vid slipning tillsätts vatten på knivbladet för att ta bort slipdamm, och kniven rörs framåt, bakåt, nedåt och uppåt flera gånger tills önskad skärpa uppnås. Detta ger en effektiv och enkel metod för att hålla dina knivar i toppskick varje dag.
  • Satake Shapu Knivslip - Knivslipar, slipstål & brynen Rostfritt Stål Grå

    Satake Shapu Knivslip - Knivslipar, slipstål & brynen Rostfritt Stål Grå
    Knivslip från Satake med en patenterad, manuell design för att hålla dina knivar vassa. Knivslipen skärper/polerar japanska eggar 15°-18°, europeiska eggar 20°-23°. Satake Shāpu har fjäderbelastade, svängbara slip- och polerstavar i diamant/keramik som poleringsstavar som anpassar sig till kniveggen för optimal slipning och brytning/polering.Om knivslipen från Satake- Patenterad, professionell design. Shoppa Knivslipar, slipstål & brynen och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.