-
MIYABI 5000 FCD Shotoh 140 Pakkaträ - L: 13 cm Grönsaksknivar
1899 kr
Läs mer här
Miyabi 5000 FCD-serienär en symbios av elegant Design, toppmodern teknik och århundraden av erfarenhet av tillverkning av Köksknivar. Det vackra knivbladet sticker ut med sina 48 lager Damask-stål och en kärna av FC61-stål, med en hårdhet på 61 Rockwell och en ultravass Honbazuke-slipning, säkerställer att allaskäruppgifter i köket utförs med lätth
-
MIYABI 6000 MCT Shotoh 130 Brun Pakkaträ - L: 13 cm Grönsaksknivar
2219 kr
Läs mer här
Estetik och funktion går hand i hand med bra Design. Bladen i MIYABI 6000MCT-serien ser ojämförligt bra ut – och deras funktionella egenskaper imponerar på både proffs och entusiastiska amatörkockar. En av anledningarna är att bladet och handtaget matchar perfekt och bildar en enda övertonsenhet. Bladet är tillverkat av 3 lager stål, med en kärna a
-
Miyabi Artisan 6000MCT Shotoh Grönsakskniv
1395 kr
Läs mer här
En japansk shotoh skalkniv/allkniv i hamrat design. Dessa grönsaksknivar finns i tre olika varianter och används till precisionsarbeten som skalning, skivning och dekorering. Den största modellen med 14 cm blad har högre blad än andra allknivar vilket gör att fingrarna inte slår i skärbrädan när du jobbar.
Denna skalkniv har ett 3-lags knivblad med kärna av hårt MC63 (förädlat SG2 stål) Micro Carbide pulverstål, CRYODUR® härdat till en hårdhet av ca. 63 HRC täckt med 2 lager (Tsuchime) hamrat rostfritt stål som ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning. Slipat enligt Honbazuke metoden, en handslipnings metod som ger knivarna den legendariska "Katana-edge”.
Ett snyggt ergonomiskt vackert handtaget i slitstarkt, lättskött cocobollo pakkaträ dekorerat med en mosaiknit, röda och mässingfärgade mellanstycken och ett dekorativt slutstållock.
Livstidsgaranti på material och produktionsfel.
Tillverkas i Seki, Japan.
Välj mellan tre olika storlekar: 9 cm, 13 cm eller 14 cm knivblad.
Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar
-
MIYABI Herman Shotoh 90 Pakkaträ - 9 cm Grönsaksknivar
1999 kr
Läs mer här
När du sätter en världsberömd knivbrand och en välkänd Michelinkock tillsammans för att utveckla en ny knivserie i lyxklassen kan resultatet bara vara sublimt. Och den nyaHerman x Miyabi Knife Series från Zwillinger är helt enkelt sublim. Bladen är smidda i 65 lager Damask-stål, och skaften är i det vackert ådrade, härdiga pakkaträet och mjukt rund
-
Miyabi Birch 5000MCD Shotoh Grönsakskniv
1995 kr
Läs mer här
En underbar japansk shotoh skalkniv/allkniv i vacker damaskusstål. Dessa grönsaksknivar finns i tre olika varianter och används till precisionsarbeten som skalning, skivning och dekorering. Den största modellen med 14 cm blad har högre blad än andra allknivar vilket gör att fingrarna inte slår i skärbrädan när du jobbar.
Denna skalkniv har ett 133-lagers knivblad med det ultrahårda högkvalitativa Micro Carbide pulverstålet ZDP189 (eller MC66 på Miyabi-språk) med en hårdhet på 66 HRC. Detta kärnstål är omgiven av ytterligare 132 lager av stål och bildar ett vackert blommönster som kallas ”Flower Damask". Varje kniv får en unik mönstring. Den speciella härdningsprocessen CRYODUR® och den ursprungliga japanska hantverksslipningen Honbazuke ger dessa blad den legendariska "Katana-edge”. Slipvinkel är ca 10 grader.
Handtaget är ett traditionellt D-format handtag i svart lönn, ett mörkt och exklusivt träslag med ett säreget mönster som ger en slåande kontrast till det glänsande knivstålet. Handtaget är dekorerat med en mosaiknit och ett dekorativt slutstållock med ingraverat Miyabi-logga.
Det finns inte mer att önska från sin kniv. En unik design och perfekt i funktion, kvalitet och ergonomi.
Livstidsgaranti på material och produktionsfel.
Tillverkas i Seki, Japan.
Välj mellan tre olika storlekar: 9 cm, 13 cm eller 14 cm knivblad.
Lagervara
Skickas normalt inom 24 timmar
-
MIYABI 5000 FCD Shotoh 130 Pakkaträ - L: 11 cm Grönsaksknivar
1799 kr
Läs mer här
Miyabi 5000 FCD-serienär en symbios av elegant Design, toppmodern teknik och århundraden av erfarenhet av tillverkning av Köksknivar. Det vackra knivbladet sticker ut med sina 48 lager Damask-stål och en kärna av FC61-stål, med en hårdhet på 61 Rockwell och en ultravass Honbazuke-slipning, säkerställer att allaskäruppgifter i köket utförs med lätth